Sayın Valimiz Mesut Köse, 5 Ekim 2016 Salı günü Şehitlerimiz Yılmaz Gülhan ile Hasan Gülhan’ın ailesini İlçemize gelerek, evlerinde taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Sayın Valimiz Mesut Köse’ye Eldivan Kaymakamı V. Serdar Doğan, İl Emniyet Müdürü Cengiz Öztürk, Belediye Başkanımız Nusrettin Gökçer, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Bçvş. Abdurrahman Erkan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım, İl Müftü Yardımcısı Uğur Demirel ve İlçe Müftüsü Bayram Çelik eşlik etti.

Şehitlerimizin ailesi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerini hatırladıkları için Sayın Valimiz Mesut Köse’ye teşekkürlerini iletti.

Sayın Valimiz Mesut Köse Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Şehitlerimiz anısına Kur’an tilaveti okunması ve yapılan duanın ardından taziye ziyareti sona erdi.