Çankırı'lı Bürokratlar ve İş Adamları Birliği, Nevi Mobilya Yönetim Kurulu üyeleri, Halk Eğitim Müdürü Sayın Abdulkadir KAYA, Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasan Kaan KÜÇÜK ile birlikte ilçe anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, rehabilitasyon merkezi müdür ve müdür yardımcıları, Türk Yerel Hizmet Sen Sendikası Çankırı Şube Başkanı Erol SELCİ ve heyeti, Hizmet İş Sendikası 4. Şube Başkanı Sayın Yusuf GÜLER ve heyeti, Sağlık Sen. Çankırı Şube Başkanı Sayın Tuna Dinç ve yönetim kurulu üyeleri, Eğitim Bir Sen Çankırı Şube Başkanı Sayın Ahmet DÖNMEZ, Avcılar ve Atıcılar Derneği, Eldivan Gençlik Derneği,  Sayın Adem KARAKAYA ve beraberindeki heyeti, Sayın Cengiz DEMİREL, Akif AYRANCI ve Savaş DERELİ, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa LAFCI'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.