Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet ÇAKIR, Genel Sekreter Sadık YILMAZ, Daire Başkanlarımız, Eldivan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulumuzun Öğretim Görevlileri ile İdari Personeli okulumuzu, öğrencilerimizin konaklayabileceği pansiyonu, dinlenebilecekleri Eski Öğretmen Evindeki Sosyal Tesislerimizi ziyarette bulundular.
        Belediyemiz tarafından okulumuzun yemekhanesinde ilk yemeklerini yerken Belediye Başkanımız Nusrettin GÖKÇER yaptığı konuşmada okulumuzun 2. yarı yıl eğitiminin Eldivan'da yapılabilmesi için Belediye olarak hazır olduklarını, bundan sonraki takdirin tamamen Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörlüğüne ait olduğunu dile getirerek bu ziyaretlerinden dolayı yönetime teşekkürlerini bildirdi.