Yüksekulumuzun İlçemize kazandırılmasında katkı sağlayan aşağıdaki listede belirtilen Eş, Dost, Esnaflarımıza ve bizleri destekleyen herkese teşekkür ediyorum.

Okulumuzda görev yapan Öğretim görevlilerine, Memur personeli arkadaşlara ve Öğrencilerimize 2. Yarıyıl Eğitiminin başarılı geçmesini temenni eder saygılar sunarım.

Nusrettin GÖKÇER
Eldivan Belediye Başkanı

Ekrem KÜÇÜK - Hatice ALBAYRAK - Mehmet GÖKÇER - Mustafa KÜÇÜK - Serkan KÜÇÜKDEMİR - Kamil LAFÇI - Ahmet UĞUR - Ahmet ALICA - Hatice ÇOĞALAN - Hüseyin BAYTAR - Talip KOŞAR - Mustafa ÇAKICI - Ali Yavuz COŞKUNER - Oğuz ÜNLÜ - Cenk ÜNLÜ - Ali İhsan TAŞYAPAR - Mecid MEMİŞ - Mesut AKIN - Samet Ahmet İLBAY - Gülay BULDAÇ - Yağmur Aylin SAYIOĞLU - Ramazan SARICA - Hakan SERTDEMİR - Tufan KIDIMAN - Bora ARSLAN - Hasan KANDEMİR - Eşref YILDIRIM - Eşref AĞARAN - Ayhan BAŞKAYA - Şamil ENGİN - Zeynettin AYDIN - Orhan ÇALIKIRAN - İsmail ÇALIKIRAN - Miyase YOLCU - Hasan KANDEĞER - Abdulmuttalip FİL - Fatma TUNCER - Güvenel A.Ş. - Yukarıyanlar Köyü - Elmacı Köyü - Hisarcık Köyü - Gölezkayı Köyü - Çukuröz Köyü - Bayramören İlçe Müftülüğü - Çerkeş Diyanet Vakfı.